Raske SMS Lån

Hvis du har fått et behov for å låne et mindre beløp på opp til 20.000 kroner, vil et raskt sms lån være den enkleste løsningen. Selskapet Folkia har spesialisert seg på smslån eller mikrolån fra 1.000 kroner eller opp til 20.000, det er ditt behov som bestemmer hvor mye du ønsker å låne. Dette kan betegnes som et express lån, ettersom pengene er på din konto som senest den neste virkedagen.

Søk om et smslån her fra Folkia! Eksempelrente: 3000 kr i en måned, etableringsgebyr 350 kr, rentekostnad 170 kr, eff. rente 716 %, Totalt: 3.565 kr. Svar på søknaden blir gitt med det samme.

Når du låner et mindre beløp, vil også tilbakebetalingstiden være kortere. Et slikt mikrolån har en nedbetalingstid på mellom 1 måned eller 12 måneder, litt avhengig av beløpets størrelse. Du velger den perioden som passer best i forhold til de andre utgiftene som kommer. Når du allerede er registrert som kunde, har du muligheten til å øke lånerammen ved hjelp av din mobiltelefon og ved å sende en sms for ytterligere kreditter. Legitimering gjøres ved BankID.

Ta opp et SMS Lån på dagen med raskt svar på søknaden!


Mange har lest skremselspropaganda om mikrolån som har veldig høye renter, men grunnen til at renten blir så høy er at renteeksempler skal regnes ut over 1 år. Når tilbakebetalingen skjer i løpet av noen få måneder, må eksemplene uansett ganges ut til å tilsvare ett års varighet. Da kommer det kanskje mange hundre prosenter, men det man må se på er hva er det som gjelder i kroner og øre. Hvis du for eksempel låner 10.000 kroner fra Folkia i 6 måneder, vil det totale beløpet som skal betales tilbake være på 12.408 kroner, inkludert alle gebyrer og renter. Kanskje ikke så ille når alt kommer til alt, selv med en effektiv rente på over 100 %. Det finnes mange langt dyrere alternativer som låner ut 10.000 kroner, det er for eksempel bare å oppsøke din lokale elektronikkforhandler. Nedre aldersgrense for å søke om et mikrolån, er for tiden 20 år.

Ettersom du søker online og signerer søknaden med din BankID, får du et raskt svar på om lånesøknaden innvilges. En kredittsjekk gjennomføres automatisk slik at du sparer tid på å vente på svar. Når din søknad er innvilget føres pengene over til konto, og dette skjer senest den neste virkedagen, men det kan også gjøres samme dag. Dette er litt avhengig av når på døgnet du søker.

Et hurtiglån via sms, enkelt og greit!


Et hurtig sms lån kan være en veldig grei løsning hvis du har kommet halveis uti måneden, det er to uker igjen til lønning, og en uforutsett utgift plutselig dukker opp. Det er ikke nødvendig å forklare hva pengene skal benyttes til når du søker, det som gjelder er bare å få tilgang til litt rask kapital. Husk på at du ikke skal låne over evne, selv om tilgangen til pengene bare er noen tastetrykk unna. Flere lånemuligheter kommer snart her på Express Lån.