Lån på timen

Et lån på timen er egentlig det samme som at du får svaret på lånesøknaden omtrent med en gang den er sendt inn. Betegnelsen om lån på timen stammer fra utrykket lån på dagen, som også tilsier et svar med det samme, eller penger inn på konto den samme dagen, eller da i løpet av den samme timen som man signerer elektronisk på søknaden eller søknadene. Rett og slett et Express Lån.

Søk om et lån her fra Aconto som sjekker med flere banker på en gang! Eksempelrente: 18,92% eff. rente ved 65.000,- over 5 år, etb. geb. 950,- totalt 97.878,- Svar på søknaden blir gitt raskt.

Det kan nemlig ofte lønne seg å sende inn flere søknader samtidig, ettersom for det første at sjansen for å få innvilget ett eller flere selvsagt øker, men også for å sammenligne vilkårene som tilbys i forhold til beløp, renter og nedbetalingstiden. Her på nettsiden tilbyr vi kun banker som har elektroniske lånesøknader, og flere slike lån finner du på siden E-lån.no, som har flere långivere med mulighet for å søke og signere online.

Du kan ta opp lån og skaffe penger på timen!


Så hvilke er de beste långiverene man kan søke hos hvis man er ute etter et lån på timen? Tipset er å benytte seg av noen av de samarbeidene bankene du finner til høyre på siden, som alle lar deg sende inn søknadne elektronisk, og som også tilbyr den raskeste muligheten i forhold til signering ved hjelp av BankID. Kanskje det selskapet som svarer raskest er GE Money Bank, som stort sett gir et svar umiddelbart etter et par minutter. Denne banken har satt en nedre aldersgrense på 25 år for sine kunder, og krever også at man har en årsinntekt som overstiger 200.000 kroner. Det går ann å ta opp forbrukslån uten sikkerhet på mellom 25.000 og 250.000 kroner på timen, og nedbetalingsplanen kan man selv justere, med en øvre grense på 12 års betalingstid. Selvfølgelig kan denne betalingsplanen forkortes underveis, uten at man skal være nødt til å betale noe som helst ekstra for dette.

Kredittsjekken foregår også elektronisk, slik at man automatisk får et svar på om søknaden blir innvilget eller ikke. Tilbudet man mottar er også helt uten forpliktelser, slik at man enkelt kan velge å akseptere eller avvise tilbudet som kommer. Man behøver ikke å oppgi formålet med lånet eller hva som pengene er tiltenkt som bruksområde. Dette er og vil alltid være en privatsak når man søker via GE Money Bank.

Lån uten sikkerhet, enkelt og greit!


Med et slikt forbrukslån kan du raskt skaffe deg den økonomiske bufferten som kan hjelpe til med det som skal kjøpes inn, eller hva det nå enn er som skal finansieres. Et lån uten sikkerhet som innvilges på timen er trolig den enkleste måten å skaffe seg raske penger på i dag. Husk på at renten vil variere fra omtrent 8 til 22 %, avhengig av hvilken kredittscore som fremkommer av den kredittsjekken som foretas. Faktorer som alder, lønn, gjeldsgrad med andre lån og arbeidssituasjon vil påvirke denne. Også om man søker alene eller sammen med noen andre.