Lån på minuttet

For å skaffe et lån på minuttet har man nå noen veldig enkle og raske muligheter. Ved å søke om et forbrukslån uten sikkerhet på nettet, for eksempel via noen av våre annonsører, får du nå svar umiddelbart på om søknaden går igjennom. Noen særlige raskere måter enn dett finnes knapt, hvis du vil skaffe en finansiering på en trygg og ryddig måte. Det er ikke noe krav om at du legitimerer deg med BankId, men hvis du har muligheten til dette, så vil du også spare tid i forhold til unødvendig postgang. Nå som teknologien har kommet så langt, hvor vi kan ordne det meste på nett, prater vi ikke lenger om å få innvilget lånet på dagen, ei heller på timen. Nå har vi kommet dithen at du kan få innvilget en lånesøknad på minuttet.

Lån penger på minuttet!


Søk om lån via Lendo.no - Klikk her. Opp til 350.000 kroner med de beste vilkår. (65 000 kr, eff.rente 16.84%, 5 år, etbl geb 650 kr, totalt 94150 kr.)

Så hvordan skal man gå frem for å få godkjent et lån på minuttet? Uten betalingsanmerkninger skulle det ikke være noen store problemer med å få godkjent søknaden, hvis et par andre faktorer også er på plass. De fleste banker og utlånere har en nedre aldersgrense på mellom 18 og 25 år for søkerene, og de fleste krever også at man har en årsinntekt på over 150.000 kroner.

Det stilles også et krav om at man er bosatt med en registrert adresse i Norge og i noen tilfeller at man er fast ansatt. En kredittvurdering foretas alltid for å sjekke risikoen til søkeren, og opplysningene vektlegges gjennom en kredittscoremodell. Med eget firma som er satt opp som enkeltmannsforetak eller Nuf, synker også din kredittscore, og det kan være vanskeligere å bli godkjent som kunde.

Men uavhengig om søknaden blir godkjent eller avvist, så er det veldig greit at man får et svar med en gang. Det er nok den absolutt største fordelen med å låne penger online, at alt går så raskt. Ingen uker eller dager i venteboksen på et positivt eller negativt svar, men et kort og konsist ja eller nei direkte.

Du får svar på søknaden med det samme!


Så hvis du er ute etter et forbrukslån på minuttet, bør du besøke en eller flere av tilbyderene av lån som vises her på siden. Om lånet blir innvilget eller ikke avgjøres av kredittsjekken som utføres, og det kommer kun ann på hvordan din egen økonomi betraktes av utlånerene, sikker eller usikker. Men det som er helt sikkert er at svaret vil du få med det samme, på det samme minuttet som du trykker på send-knappen i lånesøknaden.